CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Friday, June 3, 2011

Ini Blog, Bukan Diari #5

Assalammualaikum :)

Oh oh formalnya. Bukan apa. After baca baca blog blog yang famous. Gua baru sedar yang blog bukan macam buku diari yang boleh kita simpan dalam laci and orang tak boleh baca. Benda ni semua boleh bukak tambah tambah orang yang suka stalk kita. Eeee, takut. So aku dah delete apa yang patut. Ish ish ish. Apa aku dok mencarut. Intro punya panjang. Pfhtt~

Gua pun tak tau nak post apa. Tangan ni ha saja gedik nak tekan keyboard. Gedik sungguh. Orang text aku tak reply pun. Sorry guys. Ish ish. Asyik nak bukak blog mr. k ja ni. Gedik sungguh mamat tu. Asyik mengutuk kaum hawa ja. Macam lah kaum adam perfect sangat. Naahh =='
Harini dia post pasal perempuan pun tengok porn. Ish ish ish.
Depa tu minah minah salleh. Kami ni perempuan melayu yang lemah lembut lagi comel seperti heliza yg comel lagi ayu. Ouchh. Gua pun tergoda tengok dia :)


So, kaum adam sekalian. Jangan lah asyik samakan kami ni yang lemah lembut lagi cantik ini dengan mereka yang. Errr. What should i call them? Okay. Skip that.

Btw, kami kaum hawa ni bukan tak setuju dengan pendapat kaum adam. Cuma kadang kadang tu kaum adam saja melebih lebih. Ohh ohh. Kang tak pasal kami yang lemah lembut ni jadi mcm lady gaga haaa. Eh eh lady gaga. I hate that woman. Ish apa gua mencarut lagi. Enough enough. Gua nak pegi usha awek awek comel kat facebook.



produced by,
ummiathirahmohdyusoff   

2 comments:

  1. eww , tira usha awek(s) ..
    kenapa jd cam 2 ?
    xtau xtau , x kenal , :P

    ReplyDelete